Pool och spa

BWT poolrobotar och bottendammsugare ger fläckfri rengöring av din pool - allt från kristallklart vatten till obefläckade ytor
BWT POOL

Spenderar du för mycket tid på att städa poolen? Med BWTs poolrobotar sparar du tid på den besvärliga rengöringen som ofta kommer med en pool. BWT poolrobotar ger fläckfri rengöring av din pool - från kristallklart vatten till obefläckade ytor, oavsett material.

Frågor och svar

Varför ska jag välja BWT poolrobot?
Du måste välja en BWT poolrobot eftersom filtreringssystemet i roboten rengör fyra gånger mer än andra poolrobotar - tack vare det integrerade 4D -filtret. Roboten fångar även de minsta partiklarna, så att vatten och ytor lämnas rena och inbjudande för många timmars goda stunder vid poolen. En BWT -poolrobot ger också en snabb och effektiv rengöring av din pool, eftersom den genom ett "Smart Navigation System" beräknar den optimala rutten för just din pool. Så du behöver inte längre lägga tid på besvärlig rengöring av poolen, utan luta dig tillbaka och låt BWT -poolroboten göra jobbet åt dig. Om du väljer D300 -modellen har du till och med möjlighet att styra roboten direkt från din smartphone.
Ska roboten anslutas till ett filtersystem?
Nej. BWT poolrobotar rengör och filtrerar helt oberoende med sitt unika 4D -filtersystem. Det betyder också att en BWT poolrobot är lättare och billigare att använda eftersom den använder mindre ström. Filtret måste tömmas efter användning.
Kan jag använda en BWT-saltvattenpoolsrobot?
Ja. BWT-poolrobotar kan drivas i vatten med ett saltinnehåll på upp till 4000 ppm. Obs: Roboten måste sköljas noggrant med normalt kranvatten efter varje användning i saltlösning.
Finns det ett maximalt djup för en BWT -poolrobot?
BWT poolrobotar är lämpliga för arbete på ett vattendjup på upp till 4 meter.
Får jag använda poolen medan poolroboten rengör?
Nej! Använd inte poolroboten medan du badar i poolen.
Vilka materialytor kan en BWT poolrobot rengöra?
BWT poolrobotar kan användas för alla vanliga materialytor (PVC -foder, keramik, rostfritt stål och polyester).
Behöver poolroboten regelbunden service?
Det är tillräckligt om du ser till att rengöra poolroboten regelbundet och kontrollera din BWT -poolrobot för daglig användning. Den måste kopplas bort från strömförsörjningen innan rengöring. Vi rekommenderar att du: - Töm och rengör filtren noggrant efter användning. - Kontrollera drivsystemet och sugmotorn regelbundet - och rengör dem vid behov från orenheter, löv etc. - Kolla gärna om det sitter små föremål fast i roboten.
Hur ska en BWT poolrobot lagras?
En poolrobot måste förvaras bäst på en transportvagn. (Transportvagn ingår i modellerna D200 och D300) Se till att PVA -valsarna är fritt tillgängliga och ventilerade.
Vad ska jag göra om poolrobotens rullar är torra och inte sjunker?
Rullarna absorberar automatiskt vatten. Därför är det bara att placera roboten i vattnet som vanligt. Processen kan påskyndas om du trycker på rullarna under vatten.
Hur fungerar B100-modellen?
Eftersom detta är en grundläggande poolrobot, rengör B100-modellen endast botten och hörn av poolen med sitt 4D-filtersystem. Om du också vill rengöra väggar och vattenlinjer kan både D200 och D300-modellen hantera detta. Den enda skillnaden är att D300-modellen kan anslutas direkt till en app och styras från din smartphone.
Hur fungerar D200-modellen?
Poolroboten har ett 4D-filtersystem som rengör botten av poolen, väggarna och vattenlinjen. Tack vare det smarta navigationssystemet är rengöringen både snabb och effektiv eftersom den är anpassad till just din pool. Om du vill styra din BWT-poolrobot direkt från en app är vår D300-modell det självklara valet för dig.
Hur fungerar D300-modellen?
BWT D300 är vår mest flexibla poolrobot. Med sitt 4D-filtersystem rengör D300 både golvet, vattenlinjen och poolväggarna. Förutom det smarta navigationssystemet som beräknar den mest optimala rengöringsvägen för din pool via en algoritm, kan du också ansluta poolroboten direkt till appen BWT Home. Via appen kan du styra när och hur roboten ska rengöra din pool.
Hur fungerar BWT -poolappen?
Du kan ansluta D300 -modellen direkt till vår gratis BWT -poolapp. När du har anslutit de två enheterna kan du manuellt kontrollera roboten och ändra flera parametrar - inklusive rengöringstid eller typ av rengöring. En annan funktion är fördröjd aktivering av roboten. Du kan ställa in roboten till att starta vid olika tidpunkter, på det sättet kan virvlande orenheter också lägga sig innan roboten börjar rengöra poolen.
Hur använder jag min rabattkod?
I kundvagnen har du möjlighet att ange en rabattkod. Fältet ligger under orderöversikten. Ange rabattkoden och tryck sedan på "Apply" på skärmen eller "Enter" på tangentbordet. Din rabatt kommer då att dras av.
Min rabattkod fungerar inte?

Om din rabattkod retas, observera följande:


1. Är rabattkoden korrekt angiven?
Granska din rabattkod tecken för tecken. Har du rabattkoden i t.ex. ett mejl, är det en idé att kopiera rabattkoden till fältet så att du är helt säker på att det är korrekt.

2. Vilka produkter gäller min rabattkod?
Rabattkoder gäller sällan för alla produkter i butiken. Var uppmärksam på vilka produkter rabattkoden gäller och om det är rätt produkt du har lagt till i korgen. Ta bort vid behov. alla produkter från din kundvagn och lägg till dem igen.

3. Kom du ihåg att trycka på "ansök"?
När du har angett din rabattkod visas en liten "Apply" -knapp till höger om fältet. Kom ihåg att trycka på "Apply" eller "Enter" på tangentbordet. Rabattkoden registreras inte annars. Vi har upplevt några fall där knappen "Apply" inte visas; i detta fall kan du registrera koden genom att trycka på "enter".

Om det ändå inte lyckades är du naturligtvis välkommen till att kontakta kundtjänst på telefon: +45 43 60 05 00 eller mejla: kundeservice@bwt.dk