Vatten till kaffe

Effektiv kalkskydd och bättre arom
BWT VATTEN

Effektivt kalkskydd

BWTs filter är perfekta för att förbereda varma drycker, samtidigt som kalk reduceras och arom- och smakdämpande ämnen tas bort. Kaffe- och espressomaskiner blir kalkfria vilket leder dem till en längre livslängd.

Bättre doft för kaffeälskare

Produkterna: Bestmax premium och filterkanna med 'Magnesium Mineralizer' använder den patenterade Mg2 + -teknologin för att mineralisera vattnet med smakförstärkaren magnesium. Kaffets doft och krämighet uttrycks bättre medan maskinen skyddas mot kalk.

Frågor och svar

Hur använder jag min rabattkod?
I kundvagnen har du möjlighet att ange en rabattkod. Fältet ligger under orderöversikten. Ange rabattkoden och tryck sedan på "Apply" på skärmen eller "Enter" på tangentbordet. Din rabatt kommer då att dras av.
Min rabattkod fungerar inte?

Om din rabattkod retas, observera följande:


1. Är rabattkoden korrekt angiven?
Granska din rabattkod tecken för tecken. Har du rabattkoden i t.ex. ett mejl, är det en idé att kopiera rabattkoden till fältet så att du är helt säker på att det är korrekt.

2. Vilka produkter gäller min rabattkod?
Rabattkoder gäller sällan för alla produkter i butiken. Var uppmärksam på vilka produkter rabattkoden gäller och om det är rätt produkt du har lagt till i korgen. Ta bort vid behov. alla produkter från din kundvagn och lägg till dem igen.

3. Kom du ihåg att trycka på "ansök"?
När du har angett din rabattkod visas en liten "Apply" -knapp till höger om fältet. Kom ihåg att trycka på "Apply" eller "Enter" på tangentbordet. Rabattkoden registreras inte annars. Vi har upplevt några fall där knappen "Apply" inte visas; i detta fall kan du registrera koden genom att trycka på "enter".

Om det ändå inte lyckades är du naturligtvis välkommen till att kontakta kundtjänst på telefon: +45 43 60 05 00 eller mejla: kundeservice@bwt.dk