Filterkannor och filter

BWT Filterkanna med magnesium är det smarta sättet att boosta din dagliga magnesiumbalans
BWT VATTEN

Mineralet magnesium är viktigt för både din fysiska och mentala prestation. Människokroppen behöver få i sig ca 300 mg magnesium dagligen, och under fysisk aktivitet är behovet ännu högre. Dem viktigaste mineralerna som kroppen hämtar upp kommer från mat och vätska. 

Magnesium har av stor betydelse för, nervsystemet, hjärt- och kärlsystemet, mental prestanda, muskeltillförsel och immunförsvaret. Detta säkerställer en lägre stressnivå och en bättre sömnkvalitet. Magnesium-filterkannan stöder din magnesiumbalans på ett enkelt och effektivt sätt. Detta täcker automatiskt upp till 20% av dina dagliga magnesiumbehov.

Frågor och svar

Vad är magnesium?
Magnesium är ett livsviktigt mineral: det stöder vårt kardiovaskulära system, mental kapacitet och är ett viktigt ämne för musklerna. Dessutom stärker magnesium immunförsvaret, samt är ämnet centralt för vårt nervsystem, vilket ger mindre stress.
Får jag inte tillräckligt med magnesium genom min kost?
Majoriteten av vårt magnesiumintag kommer genom vår dagliga kost. Därför bör BWTs mineraliseringsfilter ses som ett komplement till din dagliga magnesiumbalans. Om du är osäker på ditt magnesiumintag rekommenderar vi att du kontaktar din läkare.
Kan du smaka skillnaden mellan att dricka vatten med och utan magnesium?
Eftersom magnesiummineralen till sin natur lyfter fram både smak och arom, kommer du att känna skillnad vare sig du dricker vatten från kranen, kaffe eller te. Med magnesium i ditt dricksvatten får vattnet en smak av mineralvatten.
Hur använder jag min rabattkod?
I kundvagnen har du möjlighet att ange en rabattkod. Fältet ligger under orderöversikten. Ange rabattkoden och tryck sedan på "Apply" på skärmen eller "Enter" på tangentbordet. Din rabatt kommer då att dras av.
Min rabattkod fungerar inte?

Om din rabattkod retas, observera följande:


1. Är rabattkoden korrekt angiven?
Granska din rabattkod tecken för tecken. Har du rabattkoden i t.ex. ett mejl, är det en idé att kopiera rabattkoden till fältet så att du är helt säker på att det är korrekt.

2. Vilka produkter gäller min rabattkod?
Rabattkoder gäller sällan för alla produkter i butiken. Var uppmärksam på vilka produkter rabattkoden gäller och om det är rätt produkt du har lagt till i korgen. Ta bort vid behov. alla produkter från din kundvagn och lägg till dem igen.

3. Kom du ihåg att trycka på "ansök"?
När du har angett din rabattkod visas en liten "Apply" -knapp till höger om fältet. Kom ihåg att trycka på "Apply" eller "Enter" på tangentbordet. Rabattkoden registreras inte annars. Vi har upplevt några fall där knappen "Apply" inte visas; i detta fall kan du registrera koden genom att trycka på "enter".

Om det ändå inte lyckades är du naturligtvis välkommen till att kontakta kundtjänst på telefon: +45 43 60 05 00 eller mejla: kundeservice@bwt.dk